Op zoek naar iets?

Koersfiets

Sportieve fietsvakanties

Koersfiets en mountainbike

In de zomer is de koersfiets de koning van het asfalt en domineert de mountainbike onverharde wegen, berg- en bospaden. In ons sportieve aanbod vind je niet alleen de bekende cols en technische mountainbikeparcours, ook beginnende bikers komen aan hun trekken. Van een weekend tot een weekvullend programma, van eenvoudig tot het hooggebergte, je vindt het bij ons: Dolomieten, Alpen, Pyreneeën, Toscane, Asturië, Catalonië, Istrië, Kreta, IJsland, Vogezen, Elzas, Luxemburg, Nederlands Limburg en de Ardennen.

Beklim de beroemdste en mooiste bergpassen, bekend of onbekend: Sella Ronda, Stelvio, Gavia, Monte Grappa, Angliru, Lagos de Covadonga, Kaunertal, Bernina, Vrsic, Mangartsko sedlo,... 

Fiets op het parcours van wielertoeristenklassiekers, zoals het parcours van de beroemde Maratona dles Dolomites, Marmotte Pyreneeën, Gran Fondo Strade Bianche, de retro- en vintageversie van Strade Bianche: L'Eroica, Charly Gaul, Gran Fondo Schleck. Zuiderhuis werkt samen met de officiële touroperator van de Strade Bianche en met de zoon van de mede-oprichter van de Maratona dles Dolomites. De beste info over de routes en kaartmateriaal zijn bij ons voorhanden!

Combineer met de doortocht van de Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta a España of Strade Bianche.

Wij zorgen voor uitstekende verblijfplaatsen, bagagetransport indien nodig en bezorgen je de nodige reisinformatie. Bij de meeste programma's krijg je GPS-tracks meegestuurd. Het enige wat je zelf moet doen is ... op de pedalen duwen en trappen!

Lees meer
  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.