Op zoek naar iets?

vluchten naar Lapland

VLIEGEN NAAR LAPLAND

Wij verzorgen niet alleen je reis in Lapland, maar zorgen er ook voor dat je veilig heen en terug geraakt. Handig is ook dat we dan ook onmiddellijk een naadloze aansluiting van je transfer van de luchthaven naar je eerste verblijfplaats kunnen regelen. De luchthaven die dienst doet als afspraakplaats voor je reis, staat bij elk programma vermeld. 

Je kan bij ons terecht voor vluchten naar het noorden tegen de beste voorwaarden. We werken immers steeds met de meest voordelige dagprijzen

Bij het boeken van je reis doen wij je vrijblijvend een voorstel en nemen eventueel zelfs voor een beperkte tijd een vrijblijvende optie op de vluchten. 

Wij rekenen hiervoor geen extra kosten aan: de vluchtprijs die wij je opgeven omvat alle taksen, luchthaventaksen, brandstoftoeslagen en dergelijke. Eens je ticket is uitgegeven, kunnen er geen bijkomende toeslagen meer geheven worden. 

Voor de meest voordelige vluchten wordt dikwijls een uitgifte van de tickets gevraagd bij reservatie. Deze vluchten zijn meestal niet terugbetaalbaar in geval van annulatie. De annulatieverzekering die je via ZuiDERHuiS kan afsluiten komt hierin echter wel tussen.  

Onze belangrijkste partners voor vluchten naar winters Lapland zijn Finnair en Scandinavian Airlines.logo's airlines  • {{activeFilter.DisplayName}}

{{totalFacetCount}} {{totalFacetCount == 1 ? "reis" : "reizen"}}

Specialisatie
Reisthema's
Niveaus
{{activeSort.getTitle()}}

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Beschikbaar Gegarandeerd Volzet

Helaas, geen resultaten gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Laat je programma volledig op maat samenstellen door een Zuiderhuis-specialst die de regio goed kent. Samen met jou puzzelen we de beste route en reis in elkaar.

Zuiderhuis reisblog

Plasticvrij op reis: 5 tips!

Plasticvrij op reis
Geplaatst 10/05/2019
In 2018 belandde wereldwijd zo’n 8 miljoen ton (!) plastic afval in onze oceanen. Steeds vaker...

Ellen in Ierland: de Wicklow Way

Lower Lake in Glendalough
Geplaatst 07/05/2019
Ierland, al zoveel over gehoord maar zelf nog nooit geraakt. Tot afgelopen paasvakantie dan. Mijn doel was om een deel van de...

Tien spectaculaire trekkings

Huayhuash
Geplaatst 15/04/2019
In de illustere voetsporen van pioniers, padvinders en volleerde berggidsen trekken we...